Παραλία Κατερίνης

Η παραλία Κατερίνης είναι το δημοφιλέστερο τουριστικό θέρετρο του Νομού Πιερίας. Διαθέτει κρυστάλλινη, ρηχή και καθαρή θάλασσα με λεπτή χρυσαφένια αμμουδιά. Απλώνεται σε έκταση πολλών χιλιομέτρων και έχει βραβευθεί πολλές φορές με τη Γαλάζια σημαία της Ευρώπης. Μέσα από το νερό η θέα προς τον επιβλητικό Όλυμπο και τα Πιέρια (το βουνό των Πιερίδων Μουσών) είναι μαγευτική.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Παραλία, δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Οι αθλητικές δραστηριότητες είναι πολλές, από κολύμβηση, θαλάσσιο ποδήλατο, ιστιοπλοΐα και καταδύσεις έως αλεξίπτωτο θάλασσας και wind surfing. Για τους λάτρεις των βουνών ο Όλυμπος και τα Πιέρια Όρη προσφέρουν μαγευτικές διαδρομές για ποδηλασία βουνού, ιππασία, παραποτάμιες διαδρομές με αυτοκίνητα παντός εδάφους και καταβάσεις ποταμών.

Απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από την πόλη της Κατερίνης και 70 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από τον Εθνικό Αυτοκινητόδρομο Ε75 (κόμβος Κατερίνης ή Κορινού), την παραλιακή επαρχιακή οδό Ολυμπιακής Ακτής - Νέας Αγαθούπολης και το Σιδηρόδρομο (Σταθμός Κατερίνης).~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hotel Marina - 27/09/2023
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~